XXV

НАЦИОНАЛНА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БНДСЕХА С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ

30 септември - 3 Октомври 2021 г.

Най-добър клиничен случай на млад специалист

във венозната патолгия

 

Уважаеми Колеги,

Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, с любезната подкрепа на фирма Сервие, обявява отново Конкурс за „Най-добър клиничен случай на млад специалист във венозната патология“. Инициативата се провежда вече над десет години и цели да мотивира младите специалисти да систематизират и представят интересните случаи от клиничната си практика и да обосноват взетите решения.

Срокът за подаване на разработките (клиничните случаи) под формата на презентации в pdf формат е до 13.09.2021 г, а имейла на който трябва да се изпращат е:

bnsavs@business-meetings.net

Трите най-добри клинични случая ще бъдат избрани чрез анонимно електронно гласуване чрез сайта на конференцията (ГЛАСУВАЙ В КОНКУРСА) до 1.10.2021 г. и обявени по време на XXV-та Национална годишна конференция на БНДСЕХА, която ще се проведе в периода 30 септември – 03 октомври 2021 г. в Конгресен Център Пампорово.

Всеки от победителите ще получи награден фонд в размер на 500 лв, както и публикуване на клиничния случай в списанието на БНДСЕХА „Ангиология и съдова хирургия“.

Очакваме Вашите разработки и пожелаваме успех на всички участници в традиционния конкурс на БНДСЕХА съвместно с фирма Сервие!