• БНДСЕХА    
 • +359 88 861 4345

Най-добър клиничен случай на млад специалист във венозната патолгия

Уважаеми Колеги,

 

Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, с любезната подкрепа на фирма Сервие, обявява отново Конкурс за „Най-добър клиничен случай на млад специалист във венозната патология“. Инициативата се провежда вече над десет години и цели да мотивира младите специалисти да систематизират и представят интересните случаи от клиничната си практика и да обосноват взетите решения.

 

Срокът за подаване на разработките (клиничните случаи) под формата на презентации в pdf формат е до 13.09.2021 г, а имейла на който трябва да се изпращат е:

bnsavs@business-meetings.net

 

Трите най-добри клинични случая ще бъдат избрани чрез анонимно електронно гласуване чрез сайта на конференцията (ГЛАСУВАЙ В КОНКУРСА) до 1.10.2021 г. и обявени по време на XXV-та Национална годишна конференция на БНДСЕХА, която ще се проведе в периода 30 септември – 03 октомври 2021 г. в Конгресен Център Пампорово.

 

Всеки от победителите ще получи награден фонд в размер на 500 лв, както и публикуване на клиничния случай в списанието на БНДСЕХА „Ангиология и съдова хирургия“.

 

Очакваме Вашите разработки и пожелаваме успех на всички участници в традиционния конкурс на БНДСЕХА съвместно с фирма Сервие!

ОБРЪЩЕНИЕ ОТ ДРУЖЕСТВОТО КЪМ ГИЛДИЯТА

 • “Etiam post malam segetem serendum est” (Seneca)
  “И след лоша реколта трябва да се сее” (Сенека).
  Уважаеми колеги,
  За мен е чест, да поема председателството на Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология след вашият избор. В тези дни всички сме изправени пред необичайните предизвикателства на Covid пандемията. Градените с години ценности и принципи на нашето дружество обаче са основата, върху която стъпвайки в тези трудни времена всички заедно ще продължаваме да развиваме главните насоки на нашата работа в БНДСЕХА – създаване на все по-съвременна съдова хирургия в страната, международна интеграция, възможности за професионално израстване на младите колеги, научна продукция на високо ниво, популяризиране на съдовите заболявания сред населението, както и все по-добро взаимодействие с всички структури в сектора на здравеопазването. Нека вашият професионализъм да продължава да ви води в трудната борба за живота и здравето на пациентите ежедневно и навсякъде, а вашето активно и ангажирано участие във всички събития на нашето Дружество, свързани с научното ви и практическо развитие да са семената на знанието, които сеем за по-добро бъдеще в по-добри времена.”

  Доц. д-р Димитър Петков

  Председател на Управителния съвет
 • ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ

  Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология е обединението на съдовите специалисти, което има за своя мисия да изгражда и поддържа система от научни, обучителни дейности и инициативи за професионален обмен на опит.

  Прочетете още...
 • ПРЕДИМСТВОТО ДА СИ ЧЛЕН

  Членовете на Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология стават част от една общност, която е посветена на научното развитие, практическото усъвършенстване и обмена на опит в областта на съдовата патология. Членовете на дружеството...

  Прочетете още...
 • ВИДЕО

  Тук можете да видите видеа относно профилактиката и лечението на разширените вени, за абдоминалните аневризми, новите антикоагуланти и други теми, свързани с нашите дейности.

  Прочетете още...

Партньори