• БНДСЕХА    
 • +359 88 861 4345

CALL FOR ABSTRACTS - 10th BVF Meeting

 bvf2019
 

10th Annual Meeting 

of the Balkan Venous Forum

 
 CALL FOR ABSTRACTS
 

Dear Colleagues,

We are excited to be organizing the 10th Annual Meeting of the Balkan Venous Forum, which will be held on 1 & 2 November, 2019 in Thessaloniki, Greece.

This Annual Meeting is organized by the Balkan Venous Forum and is under the auspices of the Institute of Vascular Diseases, hosting attendees and distinguished international scientists from around the world.

We are delighted to invite you in the impressive and historic city of Thessaloniki!

 

gianoukas
Athanasios Giannoukas

President of the Organizing Committee


 

Join Us in Thessaloniki, Greece

Dates of the Meeting: 1 & 2 November, 2019
Congress Venue: The Met Hotel, Thessaloniki
Online Registration: FREE

CLICK HERE TO REGISTER


Find out More...


Submit your Paper or Clinical Case for presentation

Abstract Submission Deadline: 30 September, 2019
Notification of Acceptance/Rejection: 18 October, 2019

Actively contribute to the Scientific Program of the Meeting by submitting an Abstract of your research or a Case from your clinical experience under the following categories:

Cardiovascular medicine - Hypertension   Diabetes mellitus - Metabolic syndrome
Endocrinology     Gastroenterology
Geriatric medicine   Hematology
Hepatology   Immunology
Infectious Diseases   Nephrology
Oncology   Respiratory medicine
Rheumatology   Other

 

PAPER/CASE SUBMISSION HERE


Find out More...

 
     
 

Visit our official website

www.bvf2019.gr

 

 
 

Sponsorship Opportunities

wpblab become a sponsorWith the opportunity of the 10th BVF Meeting, we extend a cordial invitation to all industrial partners to participate in this year’s organization to be held at The Met Hotel, Thessaloniki, Greece.


Read More...

 

 
 
  www.bvf2019.gr | Contact  

ОБРЪЩЕНИЕ ОТ ДРУЖЕСТВОТО КЪМ ГИЛДИЯТА

 • “Уважаеми колеги, За мен е чест да поема председателството на Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология. Приемствеността и надграждането върху стабилен фундамент на постиженията на нашето дружество са пътят за неспирен възход на значимостта и уважението към специалностите ни. БНДСЕХА ще продължи да бъде основната движеща сила за разгръщане на научната и практическата дейност, за утвърждаване и развиване на все повече възможностите за обмен на опит на национално и международно ниво, за промотиране на постиженията и авангардността на нашите дисциплини. Вярвам, че всички Вие, които сте членове на нашето сплотено и прогресивно научно дружество, ще сте активни участници в изпълнението на нашите мисия и цели да градим и постигаме все по-високи достижения в областта на съдовата хирургия и ангиологията. Заедно ние сме способни не само да отстояваме важността и необходимостта от специалностите и знанията ни, но и да постигаме все по-добро взаимодействие с всички заинтересовани страни в сектора на здравеопазването. Бъдете все така инициативни професионалисти във всекидневната си борба за опазване на живота на пациентите и подобряването на негового качество, както и посветени на научното и практическо развитие чрез ангажирано участие и принос на всички наши събития.”

  Проф. д-р Веселин Петров, д.м.н.

  Председател на Управителния съвет
 • ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ

  Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология е обединението на съдовите специалисти, което има за своя мисия да изгражда и поддържа система от научни, обучителни дейности и инициативи за професионален обмен на опит.

  Прочетете още...
 • ПРЕДИМСТВОТО ДА СИ ЧЛЕН

  Членовете на Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология стават част от една общност, която е посветена на научното развитие, практическото усъвършенстване и обмена на опит в областта на съдовата патология. Членовете на дружеството...

  Прочетете още...
 • ВИДЕО

  Тук можете да видите видеа относно профилактиката и лечението на разширените вени, за абдоминалните аневризми, новите антикоагуланти и други теми, свързани с нашите дейности.

  Прочетете още...

Партньори