• БНДСЕХА    
 • +359 88 861 4345

Кои сме ние

БНДСЕХА е дружество с нестопанска цел, която цели да среща и подпомага, да обединява и обучава специалисти в областите съдова хирургия и ангиология.

/* тук са събитията на началната страница

ОБРЪЩЕНИЕ ОТ ДРУЖЕСТВОТО КЪМ ГИЛДИЯТА

 • “Уважаеми колеги, Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология има сериозната амбиция да утвърждава значимостта на специалностите ни, да инициира и развива научната и практическата дейност в нашите дисциплини, но и да служи като мост за обмен на опит и да доразвива изначалната мултидисциплинарност, върху която се базират успехите в работата ни. Сигурен съм, че като членове на това малко, но изключително важно в съвременната медицина на България научно дружество ще съумеем като съсловие и организация да запазим и да надграждаме добрите си достижения и заедно да отстояваме важността, значимостта и необходимостта от специалността и знанията ни. Уверен съм, че заедно ще създаваме сериозни и ценни за практиката ни дейности и събития, като призовавам за ангажирано участие и принос на всичките ни членове.”

  Проф. д-р Васил Червенков, д.м.

  Председател на Управителния съвет
 • ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ

  Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология е обединението на съдовите специалисти, което има за своя мисия да изгражда и поддържа система от научни, обучителни дейности и инициативи за професионален обмен на опит.

  Прочетете още...
 • ПРЕДИМСТВОТО ДА СИ ЧЛЕН

  Членовете на Българското национално дружество по съдова, ендоваскуларна хирургия и ангиология стават част от една общност, която е посветена на научното развитие, практическото усъвършенстване и обмена на опит в областта на съдовата патология. Членовете на дружеството...

  Прочетете още...
 • ВИДЕО

  Тук можете да видите видеа относно профилактиката и лечението на разширените вени, за абдоминалните аневризми, новите антикоагуланти и други теми, свързани с нашите дейности.

  Прочетете още...

Партньори